Over Honk

Honk ontwikkelt sinds 2011 nieuwe koopwoningen in Tilburg en wijde omgeving. Het bedrijf is opgericht en wordt geleid door Rob Keijzer. De meeste projecten ontwikkelen we voor eigen rekening en risico, maar we ontwikkelen ook bouwplannen in opdracht. Lees hier hoe we werken en wat ons uniek maakt.

Honk onderscheidt zich met 3 ambities.

We onderscheiden ons als projectontwikkelaar met drie unieke ambities:
1
Een kleine voetafdruk
Wij willen dat nieuwe huizen de planeet niet onnodig belasten. Daarom bedenken we gebouwen die eindeloos mee kunnen én in staat zijn om hun eigen energie op te wekken. Gebouwdelen die niet het eeuwige leven hebben, voeren we circulair uit. Zo krijgt wonen een zo klein mogelijk voetafdruk.
2
Ontwikkelen met de bewoners
Niemand weet beter waar een huis aan moet voldoen, dan de gebruiker van dat huis. Daarom betrekken we toekomstige bewoners zo vroeg mogelijk bij de ontwikkeling van onze plannen. Samen krijgen ze invloed op het totale plan en een koper krijgt zeggenschap over de indeling van de eigen woning.
3
Een goed ontwerp 
We vinden een goed ontwerp erg belangrijk: functionele ruimten, fijne verhoudingen, mooie materialen en sprekende vormgeving. We betrekken architecten die huizen op een eigentijdse manier vormgeven. 

We zijn altijd op zoek naar bouwlocaties. Ook naar die van u.

Als projectontwikkelaar staan we altijd paraat om nieuwe kansen te verkennen. Kent u een plek die misschien wel geschikt is voor woningbouw? Tip ons dan, of neem contact op voor een kennismaking. Eigenaren ontvangen van ons een gratis waarde-indicatie. Gaan we uw locatie ontwikkelen, dan bieden we u een unieke, risicovrije aanpak, die zorgt voor een hoge opbrengst.Trends en ontwikkelingen? Wij zitten er bovenop.

We vinden het belangrijk dat onze projecten antwoord bieden op de uitdagingen van deze tijd. Daarom doen we zelfstandig onderzoek naar de woningmarkt en volgen we de actualiteit op de voet. Op woonnieuws.nl selecteren we de belangrijkste berichten en we delen ze in onze eigen woorden met u. Blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws via de gratis nieuwsbrief of volg onze social media.


We werken ook in opdracht.

Het ontwikkelen vergt heel wat inzet en deskundigheid. Meestal ontwikkelen we 'voor eigen rekening en risico' maar op verzoek ontwikkelen we ook woningen en locaties voor opdrachtgevers. Hier vindt u een selectie van enkele opdrachten. Sluiten uw ambities aan bij die van ons? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Geen opmerkingen:

Honk © 2011 -