Honk Vastgoedontwikkeling

Honk maakt onderscheidende bouwplannen.


Honk is een ontwikkelaar van nieuwe woningen. We bestaan sinds 2011 en we vallen op door een toekomst gerichte aanpak. Mens en planeet staan bij ons centraal.


Honk is onderscheidend door haar ambitie. In onze plannen geven we antwoord op actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Centraal staat daarin dat we bouwprojecten ontwikkelen met respect voor mens en aarde.
  • Honk bouwt – als enige ontwikkelaar in Nederland – sinds 2017 uitsluitend energieneutrale huizen. De stroom die op jaarbasis nodig is voor warmte in huis, wordt duurzaam opgewekt.
  • Wij bouwen waar mogelijk voor kleinere huishoudens (grote gezinswoningen zijn er al genoeg) en bij voorkeur met een gelijkvloers woonprogramma, zodat levensloopbestendig wonen mogelijk is.
  • We ontwikkelen in planteam met toekomstige gebruikers. Bewoners leren elkaar vast kennen en ze beslissen mee over belangrijke keuzes.
  • In het ontwerp hebben we speciale aandacht voor het bevorderen van ontmoeting tussen de gebruikers. Dat noemen we co-wonen
  • We ontwikkelen met een kleine ecologische voetafdruk, door te kiezen voor  herwinbare bouwmaterialen, zoals hout en riet.
  • We bouwen met oog voor de natuur:  bijvoorbeeld door het plaatsen van nestkasten, de aanleg van levendig groen en het infiltreren van regenwater op de locatie zelf.
  • We omarmen burgerparticipatie: waar passend, houden we rekening met de wensen van omwonenden. 

Voor elk nieuwe project dat wij realiseren schenken wij een huis aan een gezin in Guatamala. Dat doen we via Huis voor Huis, een initiatief van ConstruCasa.

Website Huis voor Huis.

Bij Honk werken Ingrid en Rob Keijzer. We kennen elkaar door en door, vullen elkaar goed aan en vormen hierdoor een prima team. Wil je kennismaken? Klik hier onze contactgegevens op onderstaande link.

Contact met Honk.