Honk bezorgt het laatste woonnieuws in uw mailbox.

Honk volgt het laatste nieuws over de woningmarkt en woningbouw nauwgezet. We selecteren de belangrijkste berichten en publiceren die op de website woonnieuws.nl. Duiding aan het nieuws geven we hier op honk.nl, via De Woonweek.

Als u zich abonneert op de nieuwsbrief van Woonnieuws dan ontvangt u de links naar de meest recente Woonweek én naar andere nieuwsberichten op het internet twee keer per week in uw mailbox (op maandag en donderdag). Ook informeren we u incidenteel over belangrijke ontwikkelingen bij Honk.

U kunt zich aanmelden voor deze nieuwsbrief van Honk door het invullen van onderstaand formulier. Leest u voor u zich aanmeldt onze privacy-verklaring onder aan de pagina?
Vragen over dit formulier kunt u stellen via info@honk.nl.

Over uw privacy: 
Woonnieuws is een service van Honk. Via deze website houden we contact met (potentiele) relaties. De gegevens die u aan ons verstrekt worden door de service Mailchimp opgeslagen en beveiligd. De persoonsgegevens die u verstrekt zijn primair bedoeld voor een persoonlijke adressering bij de verzending. De overige gegevens geven ons een beeld van de professionele achtergrond van onze lezers. We houden ons het recht voor om u op basis van de verstrekte gegevens per e-mail gerichte informatie te versturen, maar slechts en uitdrukkelijk met Honk als afzender. Uw gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met derden.

Geen opmerkingen:

Honk © 2011 -