Honk Vastgoedontwikkeling

Deze projecten zitten in de pijplijn.

Als projectontwikkelaar verkennen we voortdurend nieuwe bouwlocaties. De locaties waarvoor we momenteel concrete plannen maken staan hieronder. Heeft u interesse om te wonen op één van die locaties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbriefBij de Bedde, 10 woningen bij de Baarleseweg, Alphen.
Heerlijk wonen in een actief dorp? Dat kan "Bij de Bedde" in Alphen. Er komen 10 woningen voor alle leeftijden, zonder stookkosten en geheel op maat gemaakt. Op de website van het project kunt u alvast kennis maken.

www.bijdebedde.nlAan de Bosschebaan, 17 woningen aan de Oud Lovenstraat in Tilburg.
Aan de rand van Tilburg, nabij de Bosscheweg, ontwikkelt Honk een kleinschalig nieuwbouwproject met in totaal 17 nieuwbouwwoningen voor kleinere huishoudens. Het wordt een bijzonder project: het is ontwikkeld voor mensen - jong en oud - die graag anders willen wonen. Ze wonen er in een groene tuin en een groene omgeving, aan de rand van de stad, in huizen met een kleine ecologische voetafdruk. Samen met hun buren zijn zij gezamenlijk eigenaar van het hele perceel. Kijk op de website voor meer informatie.

www.bosschebaan.nlNOAD United, collectief particulier opdrachtgeverschap in Tilburg.
Honk wordt begeleider van vereniging De Keerkaai. De leden willen als collectief opdrachtgever aan de slag op het NOAD-terrein in Tilburg. De gemeente bereidt op die locatie sinds 2019 een project voor en selecteert hiervoor een groep toekomstige bewoners. De groep moeten zich verzekeren van professionele ondersteuning. De Keerkaai heeft Honk hiervoor geselecteerd. De samenwerking gaat van start onder de noemer NOAD United. Er is een website waarop het initiatief wordt uitgelegd. Kijk op de website voor meer informatie.

www.noadunited.nl