Spring naar inhoud

Over Honk

Honk ontwikkelt wonen

Goed en mooi. Dat is de ambitie waarmee Honk werkt aan de bouw van nieuwe huizen op diverse plaatsen in Brabant. Als projectontwikkelaar maken we plannen die tijdloos zijn én eigentijds.

Klaar voor de toekomst

Honk wil haar bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Zo kozen we er in 2016 al voor om alleen nog woningen te maken die minimaal hun eigen energie kunnen opwekken. Nu streven we binnen de economische mogelijkheden naar een zo laag mogelijke ‘ecologische voetafdruk’ voor bewoners van onze huizen.

Tijdloos én eigentijds

Vooruitgang mag gezien worden. Daarom kiezen we architecten met voorkeur voor moderne vormgeving. We vragen ze wel om een ontwerp met een lange houdbaarheidsdatum. Want bouwen doe je voor de eeuwigheid.

Betrokken bewoners

Een huis is op de eerste plaats een thuis. We willen dat woning en bewoner bij elkaar passen. Daarom geven we kopers de ruimte om hun nieuwe huis naar hun hand te zetten, waar mogelijk zelfs door ze in een planteam te betrekken. We staan positief tegenover het ontwikkelen van nieuwe woonvormen, zoals co-housing en tiny houses.

Over Honk

Honk bv ontwikkelt plannen voor nieuwe woningen. Dat doen we voor eigen rekening en risico en incidenteel in opdracht van anderen. We bestaan sinds 2011 en zijn gevestigd in Tillburg.