Spring naar inhoud

Honk presenteert Moerenburcht bij Woonsalon

Op zaterdag 26 oktober 2019 presenteert Honk het nieuwe woonproject ‘Moerenburcht’ in Tilburg, tijdens de Woonsalon in de LocHal. De Woonsalon is de beurs voor iedereen met verhuis-, verbouw- of verbeterplannen, om inspiratie op te doen en vrijblijvend advies te halen.

Moerenburcht is een bijzonder woonproject op een bijzondere locatie: op de plek bij de  Bosscheweg waar het spoor zich splitst in de richtingen Eindhoven en Den Bosch. Op één minuut loopafstand ligt landschapspark Moerenburg, de binnenstad is 10 minuten fietsen.

Er komen ongeveer tien woningen.

Het is nu nog niet bekend hoe de woningen er precies uit komen te zien. Het project wordt ontwikkeld in een planteam met toekomstige bewoners: de deelnemers beslissen straks samen met de architect over hun eigen woningen. Het planteam start naar verwachting in de eerste helft van 2020 en komt ongeveer vier keer bij elkaar. Daarna krijgen de deelnemers een woning aangeboden.

Op de Woonsalon krijgen geïnteresseerden een toelichting op de locatie en de eerste ideeën. Ook kunnen ze zich aanmelden als belangstellende voor deelname aan het project. De Woonsalon duurt van 11.00 tot 15.00 uur en de toegang is gratis.

Alle informatie over Moerenburcht is (binnenkort) te vinden op de website moerenburcht.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden als belangstellende. U krijgt dan een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst, zodra het planteam start.