Spring naar inhoud

Honk verhuist

Rond 1 oktober 2019 gaat Honk verhuizen. We ruilen ons bijzondere kantoor bij Huize Nazareth in voor een nog specialere plek: het monumentale winkelpand van kruidenier De Gruyter aan de Gasthuisring in Tilburg.

Met ingang van 1 augustus 2019 is Honk mede-eigenaar van dit Rijksmonument. Voordat we er gaan werken, wordt het nog verbouwd en aangepast. Daarbij worden een aantal karakteristieke onderdelen teruggebracht, gaat het pand van het gas af en creƫren we ruimte voor 10 werkplekken met bijbehorende voorzieningen. Rond 1 oktober gaan we er samen met de andere eigenaren, Stek Architecten, bureau VH, HSH architecten kantoor houden.

We hebben dan nog plek over voor enkele andere, kleine organisaties. Op de website www.studiodegruyter.nl lees je meer over ons nieuwe kantoor.