Ontwikkelen in een planteam

Een nieuw huis wordt pas echt leuk als de bewoners zelf het bouwplan kunnen bepalen. Honk maakt dit mogelijk door te ontwikkelen in een planteam. Onder onze begeleiding maken de architect en de toekomstige bewoners samen een ontwerp.

Het project 'Dongedal' in Tilburg is door Honk ontwikkeld in een planteam. De toekomstige bewoners kozen Bedaux de Brouwer als hun architect.. We hebben deze werkwijze toegepast in twee nieuwbouwprojecten in Tilburg. In enkele maanden leidden we het planteam naar een concreet bouwplan. Daarna boden we de deelnemers een huis in het project te koop aan. De bewoners dachten niet alleen mee, ze beslisten ook daadwerkelijk over het ontwerp. Het traject geeft de vrijheid van CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap), maar verloopt snel en doelgericht. Deelnemen is geheel vrijblijvend. Vooraf is duidelijk wat een huis gaat kosten en welke randvoorwaarden er gelden.

Meer informatie
Meer over ontwikkelen in een planteam kunt u lezen op onze website www.planteam.nl. Of neem contact met ons op voor een persoonlijke toelichting.Honk © 2011 -