Honk zet bouwplannen op de kaart


Honk is een adviesbureau voor woningbouwontwikkeling. We zetten bouwplannen op de kaart voor opdrachtgevers die - op welke wijze dan ook – gebaat zijn bij de bouw van huizen. Denk aan gemeenten, wooncorporaties, particuliere grondeigenaren en projectontwikkelaars. We hebben een uniek aanbod van adviesdiensten.

Eén adres voor al het ontwikkelwerk 
We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van woonplannen. Van huis tot woonwijk, van eerste idee tot oplevering. Onze brede expertise en ruime ervaring zorgen voor succesvolle projecten met goed rendement.

Hoe ‘warm’ is uw weiland?
Bent u eigenaar van een locatie met bouwpotentie? Honk kan u helpen om er het beste uit te halen.  We ontdekken in overleg met de gemeente de optimale mogelijkheden, maken zo nodig een bouwplan en vinden met u een koper of ontwikkelaar voor de locatie.


Kenners van de woningmarkt 
Honk volgt voortdurend de ontwikkelingen op de woningmarkt. Met onze marktanalyses brengen we kansen en knelpunten in elke regio helder in kaart. Zo bieden we de basis voor gemeentelijke woonvisies én voor kansrijke nieuwbouwontwikkelingen.

Uw klant is koning
Zeggen dat je klantgericht woningen ontwikkelt is één ding. Honk brengt het ook werkelijk in praktijk. We begeleiden de planvorming in een planteam met architect en toekomstige bewoners. Met een unieke aanpak die snel en efficiënt werkt. Zo heeft u huizenkopers, nog voor de verkoop start.

Bind de kopers van de toekomst. 
In onze thuisstad Tilburg bereiken we voor onze opdrachtgevers duizenden huizenzoekers met onze website tilburgwoont.nl. In meerdere gemeenten organiseren we een Woonsalon: een beurs over nieuwbouw, zelfbouw en woningverbetering. Zo investeren we met gemeenten en marktpartijen samen in een beweeglijke woningmarkt. Desgevraagd ook in uw gemeente.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Honk is een netwerkorganisatie, gevormd door een klein team van zelfstandige specialisten met kennis van wonen en vastgoedontwikkeling. We bestaan sinds 2011.Wilt u advies of een persoonlijke kennismaking? Klik dan hier en neem contact met ons op.